Σόφη Ογλού: Μέντιουμ - Ψυχοερευνήτρια
Τηλεφωνικές προβλέψεις δωρεάν!
210 2833092 | 22290 61640 | 694 4310224

Ενεργειακά κρύσταλλα
Οι κρύσταλλοι είναι πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων.
Η ενέργεια των κρυστάλλων είναι η ενέργεια που φυσικά απελευθερώνουν οι κρύσταλλοι και η οποία θεραπεύει αλλά και προφυλάσσει.
Κάποιοι κρύσταλλοι έχουν υψηλότερες συχνότητες και αυτές τους κάνουν πανίσχυρους. Οι δε κραδασμοί που έχουν, τους καθιστούν ακατανίκητους στο να σας βοηθήσουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας τόσο σε σωματικό όσο και σε νοητικό επίπεδο. οι κρύσταλλοι έχουν τη δυνατότητα να συντονίζουν τον άνθρωπο στην υγιή κραδασμική του συχνότητα. Έτσι ανάλογα με το που, πότε πως, αλλά και με τους συνδυασμούς που θα εφαρμοστούν δημιουργούν μια μοναδική για τον καθένα ενεργιακή δράση που θεραπευτεί, προστατευτεί και τον βοηθούν να εναρμονιστεί και να εξελιχθεί πνευματικά. Οι επιρροές που δεχόμαστε πολλές φορές επιφέρουν σε φυσικό επίπεδο σωματικά προβλήματα και αρνητικές επιρροές σε συναισθηματικό και νοητικό πεδίο. Oι αρχαίοι πολιτισμοί υποστήριζαν πως οι κρύσταλλοι, προερχόμενοι από τα σπλάχνα της γης, εκπέμπουν ενέργεια. Έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά η αλήθεια αυτού του ισχυρισμού, μέσω των φωτογραφιών Kirlian, αποδείχθηκε πως οι κρύσταλλοι λειτουργούν πράγματι ως ενεργειακοί πομποί. Κάθε κρύσταλλος έχει την ιδιότητα να λειτουργεί ως συσσωρευτής, «αποθηκεύοντας» τις οδηγίες του θεραπευτή.
Οι κρύσταλλοι εκτός από το ότι μπορούν να φορεθούν (να τους έχουμε επάνω μας), μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τέλεια αποτελέσματα στους χώρους του σπιτιού μας, για προστασία δύναμη τύχη κλπ.