Σόφη Ογλού: Μέντιουμ - Ψυχοερευνήτρια
Τηλεφωνικές προβλέψεις δωρεάν!
210 2833092 | 22290 61640 | 694 4310224

Σόφη Ογλού Βιογραφικό


Μέντιουμ - Αστρολόγος Σόφη ΟγλούΗ Σοφία Ογλού, γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία και σπούδασε ψυχολογία και επέλεξε τον κλάδο της παραψυχολογίας - μεταφυσικής. Από πολύ μικρή ηλικία διαπίστωσε ότι είχε το οικογενειακό χάρισμα να προβλέπει γεγονότα και το καλλιέργησε. Έτσι σύντομα έγινε γνωστή διεθνώς και μεγάλες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, αλλά και απλοί άνθρωποι ζητούν συμβουλές της.

Οι παραψυχολογικές δυνατότητες τις οποίες διαθέτει την έχουν κάνει γνωστή παγκοσμίως και της άνοιξαν τις πόρτες της μεταφυσικής. Παρέμεινε απλή και ο σκοπός της ζωής της είναι η ανάπτυξη της ενόρασης και του διαλογισμού για να έχει δύναμη στο πρόβλημα του κάθε ατόμου με ευαισθησία και επαγγελματικό σεβασμό να δώσει λύση.

Η αλήθεια είναι ότι πίσω από όλη της την επιτυχία κρύβεται ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που μεγάλωσε μαζί του, η γιαγιά Τασία. Πασίγνωστο μέντιουμ από το Αϊβαλί της Σμήρνης. Δίπλα της διδάχτηκε την τέχνη της μαγείας μέσα από τα γριμόρια που της κληρονόμησε. Η ευχή της γιαγιάς Τασίας ήταν "ποτέ να μην εκμεταλλεύεσαι και πάντα να βοηθάς", λέξεις που μόνιμα είναι η πρώτη της σκέψη όταν έρχεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα που της αναθέτουν.

ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Σύμφωνα με τον Ν.2690/1999 και τον Ν.3419/2005, όπως ισχύουν,

Επικυρώθηκε στο Επαγγελματικο Επιμελητηριο Αθηνας, με αρ.ΓΕΜΗ 065174703000